Kokosroulade med mascarpone creme

Kokosroulade med mascarpone creme

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 5
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 3 stk Æg
  • 50 g kartoffelmel
  • 150 g flormelis
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 g kokos
  • 1 ps skovbær
  • 50 g sukker

Creme

  • 300 g Mascarpone
  • 3 bl husblas
  • 1 dl piskefløde
  • 2 stk appelsin – skallen
  • 3 stk past. æggeblommer
  • 50 g flormelis
  • 1 spsk citronmelisse – hakket

Sådan gør du

  • Del æggene i blommer og hvider og pisk blommerne sammen. Pisk hviderne igennem i en
    anden skål og tilsæt halvdelen af flormelisen og pisk marengsen cremet, kom resten af
    flormelisen i og pisk stille til marengsen er glat
  • Sigt kartoffelmel og bagepulver i, vend til sidst kokosmel og æggeblommer i.
    Kom bagepapir på en bageplade og fordel dejen i et jævnt lag drysses med lidt kokosmel.
  • Bag bunden på nederste rille ved 200 g i 8- 10 min, afkøles en smule.
    Vend den over på et stykke bagepapir der er drysset med lidt sukker, fjern bagepapiret den
    er bagt på. Dæk bunden med et fugtigt viskestykke

Creme

  • Kom mascarpone i en skål pisk den glat, udblød husblassen i koldt vand. Varm fløden, pres
    vandet fra husblassen og smelt den i den varme fløde tilsæt appelsinskal.
    Pisk æggeblommer lyse og luftigt med flormelis.
  • Rør fløden sammen med mascarponen, pisk til mascarponen er opløst, afkøl massen til den
    er næsten kold, piskes let kom halvdelen af æggesnapsen i og piskes, vend resten af
    æggesnapsen og citronmelisse i.
  • Fordel cremen på bunden og rulles, skal stå på køl et par timer.
    Optø skovbærene i en sigte, kom dem i en gryde tilsæt appelsinsaft og sukker koges op
    og afkøles.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply