Karrysuppe med ristede rejer

Karrysuppe med ristede rejer

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 2 stk gulerod
  • 1 stk porrer – det hvide
  • 1/4 stk selleri
  • 2 stk løg
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g ingefær
  • 1stk æble
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 1-2 spsk karrypasta
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 1/2 l hønsefond
  • Olie
  • Salt og peber
  • 400 g rejer
  • olie
  • hvidløg
  • purløg

Sådan gør du

  • Rens alle grøntsagerne og skær dem i tern.
    Sauteres afi olie under svag varme i ca. 6-8 min.
  • Tilsæt krydderurterne og lad det simre 4 min under konstant omrøring.
  • Tilsæt kokosmælk og fond.
  • Lad suppen simre i ca. 20 min.
  • Blend suppen — hældes tilbage i gryden.
  • Suppen må ikke virke tyk tilsæt evt. mere bouillon.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rejerne ristes afi olie med hvidløg.
  • Ved serveringen vendes rejeme i fintskåret purløg og kommes i suppen.

Noter

Januar 2008

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply