Broccolisuppe med blåskimmelost og bacon

SONY DSC

Broccolisuppe med blåskimmelost og bacon

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 3 spsk hvidløgsolie
  • 6 stk forårsløg fintsnittet
  • 2 tsk tørret timian
  • 1 kg broccolibuketter frosne
  • 1 1/4 l grøntsagsbouillon
  • 1 dl fløde
  • 200 g blåskimmelost smuldret eller hakket
  • peber
  • 1 bk bacontern
  • 1 håndfuld persille

Sådan gør du

  • Sauter forårsløgene i hvidløgsolie i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt timian og de frosne broccolibuketter og rør i ca 10 minutter. 
  • Hæld den varme grøntsagsbouillon sammen med blåskimmelosten. Bring gryden i kog, læg låg på og lad det simre i 10 minutter. Blend det hele med en stavblender.
  • Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.
  • Varm forsigtigt suppen op under omrøring
  • Serveres straks med de ristede bacontern og friskhakket persille

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply