Bagte rabarber med Countreaucreme

Bagte rabarber med Countreaucreme

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 4 stk Rabarber
  • 150 g sukker
  • 1 stk vanille
  • 3 dl. Æblejuice

Creme

  • 4 stk æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 1/2 dl. Vand
  • 1/2 dl Countreu
  • 2 dl fløde

Sådan gør du

  • Rabarberne halveres på langs.
  • Skæres i stykker på 5 cm.
  • Lægges i et ildfast fad.
  • Drys med sukker og korn fra vanillestang
  • Kom æblejuice i.
  • Læg stanniol over.
  • Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader  i ca. 10-15 min. Til de er møre.
  • Tages ud og afkøles.
  • Creme:
  • Kom alle ingredienser i en skål og pisk det sammen.
  • Sættes over vandbad.
  • Cremen piskes til den er luftig. Afkøles
  • Pisk fløden og bland den i cremen

Noter

April 2008

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply