Aspargessalat med stegte kammuslinger og ravigottecreme

SONY DSC

Aspargessalat med stegte kammuslinger og ravigottecreme

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 3 stk asparges pr person
  • 3 stk kammuslinger pr person
  • olie, salt, peber og vand
  • krydderurter f.eks brøndkarse
  • rødbedespirer
  • 1 stk salatagurk
  • salt
  • 1 dl olie
  • 2 spsk hvid balsamico
  • 3/4 dl ravigotte sauce
  • salt peber, sukker

Sådan gør du

Asparges

  • Rens asparges koges i vand salt og olie i ca 2 til 3 min. Tages op og lægges i koldt vand,
  • Skæres i lange skrå stykker. Rens og pluk krydderurter, vendes i lidt olie lige inden servering.

Kammuslinger

  • Kammuslinger renses, lægges på køkkenrulle så de er helt tørre, lige inden servering krydres de med salt peber og steges i olie ca 1 minut på hver side.

Creme.

  • Skræl agurkerne tag kernerne ud, skæres i meget fine tern kom salt på lad det trække i ca 15 min, skylles i koldt vand og trykkes fri for vandet.
  • Pisk olie, hvid balsamico og ravigotte sennep sammen, smages til med salt, peber, sukker.
  • Vend agurkestykkerne i.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply